Bal & Louis Meeùs - Frans Hol, fijne wijnen & sterke dranken

Ons team staat klaar voor u!

Onvoorwaardelijke kwaliteit
blijft de hoogste troef

Zaakvoerder Frans Hol en zijn echtgenote Yvonne Wevers hanteren onophoudelijk bijzonder hoge kwaliteitsnormen. Niet alleen wat betreft het uitgelezen assortiment aan wijnen en sterke dranken maar ook op het vlak van een vriendelijk en persoonlijk onthaal, een soepele service en deskundig advies. Een sterk team van professioneel opgeleide medewerkers staat hen hierin bij.

Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap

BAL & LOUIS MEEÙS houdt ook vandaag de reputatie van ruim anderhalve eeuw ambachtelijk vakmanschap hoog in het vaandel. Zo worden de jenevers nog steeds gefabriceerd naar oud recept. De ‘Oude Beste’ bijvoorbeeld, uitsluitend gestookt uit de beste graansoorten zonder toevoeging van vreemde extracten, werd in 1894, op de wereldtentoonstelling in Antwerpen, bekroond met de hoogste onderscheiding. Ook de elixir ‘Clemis ‘, voor het eerst gestookt in 1944 ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het merk ‘De Sleutel’ van Louis Meeus, wordt nog steeds bereid volgens de oorspronkelijke formule.

De zaakvoerders kiezen steeds voor kwaliteit!

Een kwaliteitsassortiment aan wijnen

Jarenlange ervaring en een uitstekende verstandhouding met de vele leveranciers staan bij BAL & LOUIS MEEÙS borg voor de beste kwaliteit aan wijnen. U vindt er de meest befaamde Franse châteauxwijnen maar ook meer bescheiden en prijsvriendelijke patronwijnen en cépagewijnen uit de Bordeauxstreek en de Languedoc. Bovendien behoren ook enkele voortreffelijke Spaanse Rioja’s, de beroemde Italiaanse wijnen van Ruffino en de Chileense topwijnen van Montes tot het mooie assortiment.

Voor uw geschenken is er keuze uit tal van luxueuze verpakkingen

Sfeervol verpakken

Wijn is een gegeerd cadeau en BAL & LOUIS MEEÙS biedt U een ruime keuze aan stijlvolle en feestelijke geschenkverpakkingen. Met mooie geschenkdozen en luxe houten kisten worden steeds weer originele en exclusieve attenties gecreëerd.

Een visitekaartje met smaak

Op zoek naar een gepersonaliseerd (relatie)geschenk? Bij BAL & LOUIS MEEÙS ontwerpt men voor u, afhankelijk van de gekozen wijn, een volledig eigen etiket, een persoonlijk onder-of achteretiket of een persoonlijk label voor de verpakking. Dit gebeurt op professionele wijze, met uw naam, logo, foto, …

Zelfs voor uw feest hebben we oplossingen!

Totaalservice voor horeca

BAL & LOUIS MEEÙS is dé specialist in totaalservice voor horecaklanten. U krijgt deskundige hulp bij het samenstellen van een nieuwe wijnkaart en ook het drukwerk wordt volledig verzorgd. Voor uw huiswijnen wordt indien gewenst een eigen etiket ontworpen. De ruime en trouwe klantenkring stelt dit bijzonder op prijs.

Frans Hol - zaakvoerder Bal Louis Meeus

Gezellig en deskundig degusteren

De heer en mevrouw Frans Hol nodigen regelmatig klanten uit voor een proeverij in hun eigen sfeervolle degustatieruimte. Als u graag een uitnodiging ontvangt, vraag dan even om in het bestand te worden opgenomen. U bent van harte welkom.

Misschien ontmoet u hen ook wel eens op één van de festiviteiten waaraan zij al jaren deelnemen. In eigen streek is BAL & LOUIS MEEUS al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde op Jumping Zandhoven.